LMC Caravan on pika ajalooga Saksamaa ettevõte, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete ning funktsionaalsete matkabusside ja haagissuvilate tootmisele. Asutatud rohkem kui 65 aastat tagasi, on LMC tänaseks tuntud kui üks juhtivaid haagissuvilate ja matkaautode tootjaid Euroopas, pakkudes tooteid, mis on ühtlasi nii mugavad kui ka innovatiivsed.

Mis Tähendab LMC?

LMC tähistab “Lord Münsterland Caravan,” mis viitab ettevõtte asukohale Münsterlandis Saksamaal ja algsele tootevalikule. Alates oma loomisest on LMC pühendunud pakkuma parimat võimalikku elamust teel olles, mis kajastub nende haagissuvilate ja matkabusside kõrges kvaliteedis ja vastupidavuses.

Tootevalik

LMC Caravan pakub laia valikut haagissuvilaid ja matkaautosid, mis on loodud vastama nii lühiajaliste reiside kui ka pikemate seikluste vajadustele. Iga mudel on varustatud kaasaegsete mugavustega, nagu täisfunktsionaalne köök, avarad elu- ja magamisruumid ning kõrgtehnoloogilised sanitaarsüsteemid, mis tagavad koduse mugavuse ka kõige kaugemates sihtkohtades.

Kvaliteet ja innovatsioon

LMC Caravan’i tootmisprotsessis kasutatakse ainult parimaid materjale ja uusimaid tehnoloogiaid, et tagada iga sõiduki vastupidavus ja funktsionaalsus igasugustes ilmastikutingimustes. LMC on tuntud oma uuenduslike lahenduste poolest, nagu vee- ja külmakindlad konstruktsioonid, mis tagavad sõidukite pikaajalise kasutuse ja kõrge jääkväärtuse.

Teenused, mida pakume

Kui teie haagissuvila või matkaauto vajab hooldust, remonti või soovite lisada lisavarustust, on Flameko Camper teie parim valik. Meie teenused hõlmavad kõike alates regulaarsest hooldusest kuni keerukate alusauto ja elamuosa remonditöödeni, samuti pakume laia valikut lisavarustust, mis täiendavad teie matkasõidukit.

Külastage meid aadressil Lepatriinu tee 8 Laagri või saatke hinnapäring meie veebilehe kaudu:
https://flamekocamper.ee/hinnaparing