Thetford on Hollandis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud matkaautode ja haagissuvilate varustuse tootmisele.

Thetford: innovatiivsed ja kvaliteetsed tooted teie matkasõiduki jaoks

Thetford on tuntud kui üks juhtivaid tootjaid, kes pakub kvaliteetseid sanitaartooted, eriti matkaautode ja haagissuvilate omanikele. Ettevõte on pühendunud pakkuma innovaatilisi ja vastupidavaid lahendusi, mis tagavad suurema mugavuse ja funktsionaalsuse teie sõidukis.

Tootevalik ja kasutajamugavus

Tootevalik hõlmab kassettkäimlaid, keemilisi tualette, veepaake, jäätmemahuteid, külmkappe, köögitehnikat, kraane ja palju muud. Need tooted on disainitud lihtsaks ja efektiivseks kasutamiseks, muutes need ideaalseks valikuks igale mobiilsele kodule. Veepaagid ja keemilised tualetid on loodud vastama reisijate vajadustele tagades, et vesi ja kanalisatsioon pole mureks isegi kaugel kodust. Olgu teie vajadused millised tahes, Thetfordi tootevalikust leiate kindlasti midagi, mis vastab teie ootustele.

Teekond mugavamaks Thetfordi toodetega

Elu matkaautos või haagissuvilas pakub vabadust ja võimalust avastada uusi paiku oma tempos. Thetfordi lai tootevalik tagab, et seiklus ei katke ebamugavuste tõttu. Keemilised tualetid ja kassettkäimlad on tippkvaliteediga, pakkudes kasutusmugavust ja hügieeni, mis on võrreldav koduste lahendustega. Lisaks pakuvad külmkapid ja köögiseadmed kodust tuttavat mugavust ja efektiivsust, võimaldades teil nautida värskeid toite ja külmi jooke sõltumata asukohast.

Flameko Camper: teie usaldusväärne Thetfordi partner Eestis

Flameko Camper on ametlik Thetfordi esindaja Eestis ja pakub võimalust saada kvaliteetseid Thetfordi tooteid koos professionaalse paigalduse ja hooldusega. Meie asjatundlik meeskond on valmis aitama teid kõikides küsimustes seoses Thetfordi toodetega, tagades, et teie matkaauto või haagissuvila on varustatud parimaga.

Külastage meid aadressil Lepatriinu tee 8 Laagris või võtke ühendust meie veebilehe kaudu, et saada personaalne hinnapakkumine: https://flamekocamper.ee/hinnaparing/.