Cinderella WC - Kiire, märkamatu ja murevaba käitlus

Welcome to the world of Cinderella WC, a unique place where the king feels like royalty even when he walks!

Why not bring luxurious comfort and ecological sustainability to your motorhome, caravan, boat, cabin, small house, small hotel, cottage, campsite, camping site or, for example, a place that is difficult to access?
With the Cinderella toilet system, it's easier than ever!

Kiire, märkamatu ja murevaba

Unusta ebamugavad tualettruumid, mis sõltuvad kanalisatsioonist, veest ja purgimisautost. Cinderella WC annab sulle vabaduse paigaldada see kus iganes soovid, ilma muretsemata sanitaarsüsteemide piirangute pärast. Need WC-d on veevabad (pole külmumisohtu) ja töötavad elektri või gaasi abil.
Kui kasutaja kasutab tualetti, langeb väljaheide põlemiskambrisse, kus see põletatakse väga kõrgel temperatuuril. See protsess hävitab bakterid ja viirused, jättes alles ainult väikese koguse tuhka. Tuhk on ohutu ja seda saab hõlpsasti eemaldada. Tualett on saadaval erinevates suurustes ja mudelites. Mõned mudelid on varustatud erinevate lisafunktsioonidega, küsi lisa!

Why choose Cinderella WC?

  1. Ecological sustainability: WC-süsteem kasutab energiatõhusat tehnoloogiat, et muuta inimese tualetis käimise tulemus ohutuks ja keskkonnasõbralikuks kompostiks. See vähendab oluliselt sinu ökoloogilist jalajälge.
  2. Easy to use: WC on äärmiselt lihtne ja mugav kasutada. Sa ei pea muretsema keeruliste protsesside või puhastustööde pärast. Kõik toimub automaatselt.
  3. Traveling independently: WC võimaldab sul reisida iseseisvalt. Sa ei sõltu enam ühiskondlikest sanitaarsüsteemidest ega vaja eraldi kanalisatsioonilahendusi.
  4. Quality and reliability: Tuntud oma kvaliteetsete ja vastupidavate süsteemide poolest, mis on loodud kestma aastaid. (aastakümneid?)

Nüüd on õige aeg tuua Cinderella WC matkaautosse, haagissuvilasse, paati, soojakusse, väikemajja, kämpingutesse, suvilasse, telkimisplatsile, ajutisse elukohta või keeruliselt ligipääsetavale alale. Kõlab ju hästi?

Too oma reisidesse innovaatiline mugavus, ökoloogiline säästlikkus ja vabadus, mida see WC pakub. Cinderella viib su “situatsiooni” uuele tasemele, kus kõik on puhas, lihtne ja mugav.

It doesn't matter where the trouble comes from, but you do!

Ootame sind meie juurde Laagrisse Cinderella näidisega tutvuma.

Hinnapäringu saab mugavalt teha siit:
https://flamekocamper.ee/hinnaparing/